Lifehacks voor fietsen: föhn & fiets drogen

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: met een föhn je fiets drogen. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Föhn & fiets drogen

Je fiets afspoelen of een sopje geven is altijd een goed idee – helemaal in het najaar en de winter. Wil je je fiets snel droog krijgen voor je verdergaat met onderhoud, probeer dan eens een (krachtige) haardroger. Dan is je fiets in een handomdraai – ook op de lastige plekjes – droog of in ieder geval een stuk droger. Wil je het nog grondiger en vlotter aanpakken? Gebruik dan een bladblazer als je die hebt liggen!

Lees ook: Fiets schoonmaken – zo doe je dat

Heb je geen föhn, maar wel een bladblazer…? Top! Werkt nog beter

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl en we plaatsen ze in deze rubriek.

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: tandenborstels & ketting

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.