Nieuwste nummer

Editie 4-2018 inclusief gratis streekgids Maas & Maasduinen

In deze editie van FietsActief stuit je in het lieflijke landschap van de Achterhoek niet alleen op talloze kastelen. Het is tegenwoordig ook een plek met de nodige artistieke ambities. De creatieve route Almen verbindt Museum More in Ruurlo en Museum More in Gorssel. Het Reestdal in het zuiden van Drenthe is ’s zomers een waar ooievaarsparadijs. Met de knooppuntenroute IJhorst zul je er dan ook veel tegenkomen. Liever de grens over? Ga terug in de tijd met een prachtige route door Albanië, maak een verrassende fietstocht door de Waalse weilanden waar ooit de Slag bij Waterloo werd uitgevochten of fiets van tuin naar park in Marrakesh, een van de mooiste steden van Marokko!

En met gratis streekgids Maas & Maasduinen. In Noord-Limburg kun je heerlijk toeren langs rivierduinen, Maasdorpjes, rozenvelden en kastelen. Onderweg kom je langs tal van fijne adresjes om even af te stappen voor iets lekkers. Het ontdekken waard!

FietsActief nummer 4 ligt vanaf vrijdag 22 juni in de winkel en is ook te bestellen in onze webshop, zonder verzendkosten.