Nieuwste nummer

FietsActief 5 2024 met gratis Streekgids en 100 % e-bike magazine

Bijna zomer, volop genieten! Met dit nieuwe nummer van FietsActief ontdek je allerlei mooie plekken.

Denk aan forteiland Pampus en de Vestingdriehoek, koers je dwars door de on-Hollands mooie Brabantse Sahara, en neemt acteur Benja Bruijning je mee voor een rondje Bloemendaal.

De grens over

De grens over gaan we naar het hippe Freiburg: de warmste stad van Duitsland ligt lekker beschut tussen de Vogezen en het Zwarte Woud. We reden er rond de Kaiserstuhl, een oude vulkaan vol wijngaarden. Ook ontdekt: de Groene Valleien Route. Een verrassend harmonieus en rustig traject door België en Noord-Frankrijk.

Hoeveel en wat drink je

Verder alles over hydratatie: hoeveel en wat drink je onderweg? Gouden tip: drink als je dorst hebt, en doe dat dan ook echt. Daarnaast een Sensa-dubbeltest: wie wint er in dit duel tussen ketting en aandrijfriem? We laten zien hoe je je band oppompt en onderzoeken de kwestie of er een helmplicht moet komen voor e-bikers.

Streekgids: Hondsrug & Hunzevallei

Tussen Emmen en de stad Groningen stroomt de Hunze. Volg het water en doorkruis nationale parken, mooie dorpjes en weelderige bossen. Een heerlijk fietsgebied in de zomer! Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 5 ontvangt.

100% e-bike magazine

Deze editie van het 100% e-bike magazine zit weer bomvol informatie: 48 pagina’s innovatie, nieuwe e-bikes, accessoires, reistips, praktische informatie en een interessant fabrieksbezoek.

FietsActief 5 – 2024 is vanaf dinsdag 18 juni in de winkel verkrijgbaar en nu al te bestellen in onze WEBSHOP