Lifehacks voor fietsen: slaapzak & kleding opwarmen

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple trucs die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: kleding opwarmen in je slaapzak. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Slaapzak & kleding opwarmen

Als je op fietsvakantie gaat en je kampeert, dan is dit dé tip voor als het ’s ochtends nog koud is: doe de kleding die je de volgende dag aanwil ’s avonds in de slaapzak waar je gedurende de nacht in slaapt. Dan stap je bij het krieken van de dag zo in een setje voorverwarmde kleding. Superfijn!

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: bezienswaardigheden & Google Maps

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.