Slapen in ’t Wolvennest en Fietsen door de Heide

2

Op zoek naar een sfeervol adresje voor nazomer of najaar, niet te ver van huis? In Belgisch Limburg vind je ’t Wolvennest, de perfecte uitvalsbasis voor de bijzondere fietsbeleving Fietsen door de Heide. En er valt nog veel meer te ontdekken voor fietsers in Nationaal Park Hoge Kempen.

’t Wolvennest in het Belgische Zutendaal is een plaatje met die houten bekleding. Ook een leuk adres voor het najaar, met de knusse zithoek met pelletkachel. In de kleine, maar goed uitgeruste keuken kun je iets lekkers klaarmaken, slapen doe je in een tweepersoonsbed van Swiss Sense. In de badkamer vind je een inloop regendouche. Op het vrije terras gelegen aan de zijkant van de vakantiewoning kun je in de avond of vroeg in de ochtend misschien wel een ree spotten. Er is ook een fietsenhok met oplaadpunt waar je je fiets afgesloten kunt parkeren én opladen indien nodig. Perfect voor fietsers!

Fietsen door de Hoge Kempen

Zutendaal is onlangs uitgeroepen tot het groenste snoepje van Vlaanderen én fiets- en wandelregio van Limburgs België. Er zijn tal van fietsknooppunten door bos en heide en langs beekjes en heuvels. Toegangspoort Lieteberg is dé ideale startplaats om op verkenning te gaan in het Nationaal Park Hoge Kempen. In Belgisch Limburg tillen ze fietsen naar een hoger niveau met bijzondere fietsbelevenissen. Zoals Fietsen door het Water bijvoorbeeld, leuk voor je Instagram feed. De nieuwste toevoeging, Fietsen door de Heide, vind je verderop in de straat van dit logeeradresje! HIER lees je er meer over.

Beeld: Serge Technau

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Dag Linda,

    Waar vind je dit leuke adresje? ‘T Wolvennest? Ik wil het graag boeken!

    Groetjes Diana