Lifehacks voor fietsen: telefoon opladen & tv

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple trucs die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: je telefoon opladen via een tv. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Telefoon opladen & tv

Via onze collega’s  van Columbus Magazine komen we aan deze hack. Kan goed zijn om te weten als je op fietsreis bent. Moet je namelijk je telefoon opladen en is je powerbank op, is er geen stopcontact in de buurt of wat dan ook? Als je je oplader bij je hebt, kun je deze aasluiten op de USB-poort die in veel tv-schermen zit. Zo kun je dan je telefoon opladen. Denk aan de vluchtinformatieschermen op een vliegveld, tv’s in een restaurant of in een hotel. Handig!

Altijd stroom?
Ga je de bush in bij wijze van spreken en wil je altijd stroom hebben onderweg als je op fietsreis bent? Monteer dan een USB-lader op je fiets. De Vakantiefietser vertelt je er HIER meer over.

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: bagagedrager & fietstashaak-beschadiging

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.