Lifehacks voor fietsen: petfles & voeten

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple trucs die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: met een petfles je voeten opwarmen. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Petfles & voeten

Heb je koude voeten voor je gaat fietsen of, waarschijnlijker in deze tijd, na het fietsen? Eenvoudig en doeltreffend om ze op te warmen: vul een flinke petfles met heet (geen kokend) water, ga zitten, leg de warme fles op de grond en rol deze met je voeten heen en weer. Massage en opwarming in één!

3x ook handig met een petfles

  • Op fietsreis onderweg een lepel nodig? Knip uit de onderkant en zijkant van een lege petfles een provisorisch exemplaar. De ronding van de onderkant is het schepgedeelte. Knip vanuit deze ronding door naar boven langs de zijkant van de fles om een handvat te maken. Met een aansteker of schuurpapiertje verwijder je eventueel scherpe randjes.
  • Koop een petfleshouder voor op de fiets, dan kun je extra veel water meenemen onderweg! Te koop bij onder meer DE VAKANTIEFIETSER
  • Geen waterpas in de buurt? Vul een lege petfles voor 3/4 en leg op z’n kant.

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: limoen & bidon

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.