Lifehacks voor fietsen: smeer & waspoeder

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple trucs die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: met waspoeder je handen wonderschoon krijgen na een klus aan je fiets. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Smeer & waspoeder

Smeer aan je handen en op/onder je nagels na het klussen aan je fiets? Hoe hard je ook wast, het lijkt er soms gewoon niet af te willen – hoe vriendelijk je het ook vraagt. Tip: was je handen niet alleen met water en handzeep, maar ook met een snufje waspoeder. Wondermiddel voor schone handen! Maar wellicht ook voor droge handen, het goedje is niet per se heel huidvriendelijk. Dat lost een tube handcrème dan weer op.

lifehacks voor fietsen

Smeer op je handen krijgen gaat als vanzelf. Het eraf krijgen is soms een ander verhaal..

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: handgel & smeer

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Heb jij nog een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.