Geniet straks van de bollenpracht: Duinresort Dunimar (+routetip!)

0

Straks barst de bollenpracht weer los rondom Noordwijk, een leuk moment om hier te gaan fietsen! Met de duinen, het strand en de leuke plaatsjes hoef je je hier niet te vervelen. Boek nu vast je weekendje weg, bijvoorbeeld naar Duinresort Dunimar – midden tussen de bollenvelden!

De mediterrane villa’s van het park geven je meteen een beetje buitenlandgevoel. Als je niet naar Zuid-Europa kan, haal je Zuid-Europa toch hierheen? Met 80 m2 en drie kleurrijke slaapkamers is er in de villa’s van Duinresort Dunimar genoeg ruimte voor iedereen. Eventuele honden zijn ook welkom. Het is een kleinschalig resort, maar je bent er van alle gemakken voorzien met bijvoorbeeld iedere ochtend verse broodjes van de minimarkt. Op het terras van je villa aan het water geniet je van het uitzicht over de bollenvelden. Op de fiets ben je zo aan het strand: dat ligt nog geen vijf kilometer verderop. Maak zeker eens een rondje langs Noordwijk aan Zee, de Waterleidingduinen, het Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen. Hier heb je alle ruimte om weer eens een lekker flinke fietstocht te maken en nieuwe plekken te ontdekken.

Gratis fietsroute door de Bollenstreek

Ontdek deze op en top Hollandse omgeving met onze eigen fietsroute Lisse, gratis te downloaden voor abonnees! De route Lisse is opgenomen in de streekgids Lisse & Bollenstreek, die gratis was bijgevoegd in nummer 1 2020. Deze is nog te koop in onze webwinkel! Hierin vind je nog veel meer tips voor een paar fijne dagen weg, van bijzondere winkels tot leuke restaurants en strandpaviljoen. Veel fietsplezier!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.