Het Fietspad van de Toekomst: stem vóór 7 maart

0

De inzendingstermijn voor de prijsvraag Het Fietspad van de Toekomst van de provincie Utrecht is gesloten. Dat betekent dat je vanaf nu tot en met 6 maart je stem kunt uitbrengen op wat jou het beste idee lijkt. Doen!

Fietspad van de Toekomst

Ruim 208 particulieren en bedrijven stuurden een idee in voor de prijsvraag. Een onafhankelijke jury nomineerde de beste en meest kansrijke ideeën. Nu is het woord aan jou. Wie wint de publieksprijs voor particulieren? Bekijk de nominaties en BRENG HIER JE STEM UIT én maak kans op een unieke prijs! De publieksstemming is geopend van woensdag 19 februari tot en met vrijdag 6 maart.

Lees ook: Ideeën gezocht voor fietspad tusssen Utrecht en Wageningen

Fantastische inzendingen

In december 2019 lanceerde de provincie Utrecht de prijsvraag Het Fietspad van de Toekomst. Hiermee kregen bedrijven en particulieren de kans ideeën aan te dragen om fietsen aantrekkelijker te maken. De ingezonden plannen lopen uiteen van ongekend creatief tot bijzonder praktisch en direct haalbaar. Op basis van onder meer originaliteit, veiligheid, duurzaamheid en uitvoerbaarheid maakte de jury een voorselectie.

Het Fietspad van de Toekomst ligt tussen Utrecht Science Park en Wageningen. De provincie ziet dit traject als experimenteerruimte voor fietsinnovaties. Zo worden momenteel zonnepanelen in het fietspad aangebracht.
Arne Schaddelee, gedeputeerde mobiliteit bij de provincie Utrecht vertelt er wat meer over in deze korte video:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.