Herfst op de Heuvelrug: gratis fietsroute én restaurant tip

0

Herfstfietsen over de Utrechtse Heuvelrug, dat betekent fietsen door prachtig kleurende bossen, leuke historische plekken om te ontdekken én fijne sfeervolle restaurants om een dag in de buitenlucht mee af te sluiten. Neem onze eigen gratis fietsroute mee!

Bij het leuke restaurant Spott in Doorn warm je weer helemaal op na een dag op de fiets. Letterlijk, met de open haard! Maar het sfeervolle, warme interieur is ook een mooie afsluiter van een dagje genieten van herfstkleuren op de Heuvelrug. Handig: je kunt hier ook je e-bike opladen.

Gratis fietsroute Utrechtse Heuvelrug

Ontdek het leuke Doorn met onze eigen gratis fietsroute Austerlitz. Die leidt je ook langs de Pyramide van Austerlitz (met informatiecentrum), Huis Doorn met het originele interieur uit de tijd van de Duitse keizer Wilhelm II en het Nationaal Militair Museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Genoeg plekjes om af te stappen onderweg en even te schuilen voor een bui! Ben je abonnee, dan kun je de route en het bijbehorende artikel gratis downloaden!

Utrechtse Heuvelrug in de winter: gratis fietsroute Austerlitz

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.