Fiets en Wandelbeurs 2019: drie beurzen in één

0

De Jaarbeurs in Utrecht staat 1, 2 en 3 maart 2019 in het teken van de fiets. Bike MOTION Benelux, Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience zijn samen goed voor het grootste totaalaanbod ter wereld voor de sportieve en recreatieve liefhebber. Met één ticket bezoek je alle drie de events.

Nederlanders houden van fietsen: ons land telt meer tweewielers (22,8 miljoen) dan inwoners (17,2 miljoen). Jaarlijks trappen we 15 miljard kilometer bij elkaar, een kwart van alle verplaatsingen. Naar het werk, in onze vrije tijd, op vakantie, als training, voor de gezondheid of gewoon voor de dagelijkse boodschappen: we pakken als het even kan de (elektrische) fiets.

Fiets en Wandelbeurs

Natuurlijk zijn er de paradepaardjes te bewonderen op het gebied van trekkingbikes met geavanceerde technische snufjes als hydraulische remmen, riemaandrijving en versnellingsnaven. Maar wat de Fiets en Wandelbeurs vooral te bieden heeft, is het grootste aanbod ter wereld van fiets- en wandelbestemmingen. Nergens vind je zo’n compleet aanbod wereldwijd, speciaal gericht op fietsers en wandelaars. Dichtbij in eigen land, naar exotische bestemmingen, georganiseerd en comfortabel of juist heel avontuurlijk. Een nieuw element is Mountain Xperience voor bergsporters. Met bijna 140 lezingen en workshops is de Fiets en Wandelbeurs het event voor je actieve outdoorvakantie. Op de beurs wordt ook bekend gemaakt welke route is verkozen tot Fietsroute van het Jaar 2019. Lees hier meer over de genomineerden: https://www.fietsactief.nl/2018/12/18/nominaties-fietsroute-van-het-jaar-2019-bekend/

Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience

Bike MOTION Benelux is dé fietsbeurs voor alle sportieve fietsers en markeert de start van het nieuwe wielerseizoen. Je vindt er de nieuwste racefietsen en mountainbikes van toonaangevende merken. Deze editie kan er opnieuw naar hartenlust getest worden op veel verschillende racefietsen, (e-)mountainbikes, crossers en gravelbikes. De zoektocht naar een elektrische fiets begint op E-bike Xperience, het grootste indoor e-bike testevent van de Benelux in de Jaarbeurs Utrecht. Honderden modellen e-bikes van ruim 70 merken beschikbaar voor een testrit op het langste indoor testparcours van Europa. Dé kans om in één dag, onder één dak, de keuze te maken voor de geschikte e-bike. Naast alle merken e-bikes – van lifestyle fietsen tot stadsfietsen en e-pedelecs – vind je op E-Bike Xperience ook een ruim aanbod aan accessoires. Van helmen, tassen en sloten tot zadels en fietsendragers.

Voor tickets & info:
www.bikemotionbenelux.nl
www.fietsenwandelbeurs.nl
www.ebikexperience.nl

Tickets zijn online te koop met korting voor € 12,50 (€ 15 online vanaf 1 maart en € 16 aan de kassa).

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.