Fijne opwarmadresjes aan Rondje Rotterdam

0

Als het kouder wordt zijn fijne adresjes om even af te stappen des te belangrijker. Lekker opwarmen, een hapje eten of iets drinken, genieten van een bijzonder interieur… met deze bijzondere stekjes fiets je met plezier de hele herfst en winter door!

Deze fijne adresjes liggen aan de gratis fietsroute Rondje Rotterdam, in het leuke MaHo-kwartier. Deze leuke wijk vol restaurants en winkels vind je net ten oosten van de Markthal en Laurenskerk. Ken je dit buurtje nog niet? Hier lees je er meer over. Meer over de route vertellen we je onderaan dit bericht!

Ají

Restaurant Aj komt voort uit de reizen naar Zuid-Amerika en Azië van chef Pelle. Een heel geslaagde fusion keuken die je geproefd moet hebben.

Miso Sushi

Japans en Aziatisch dineren doe je bij Miso Sushi. Door de aankleding lijkt het net alsof je echt even in het Verre Oosten bent, heerlijk sfeerproeven! Niet in het MaHo-kwartier, maar in Central Plaza, pal tegenover het Centraal Station. Een mooie afsluiter voor je op de trein stapt.

Noc Noc

Aan de Botersloot vind je Noc Noc. Hier kun je lekker ontbijten tot in de middag!

Nine Bar

Koffie aficinados weten het meteen: bij Nine Bar drink je goede koffie. Waarom? De naam van de koffiebar is de ideale druk om een perfecte koffie mee te bereiden!

Gratis fietsroute Rondje Rotterdam

De fiets- en wandelroute Rondje Rotterdam leidt je langs iconische architectuur in Rotterdam: een eclectische mix van oud en nieuw. Van wijken, parken en winkelstraten fiets je naar terrassen, musea en het water. En uiteraard rijd je ook over de Erasmusbrug waar je kunt genieten van het uitzicht en van de spectaculaire skyline!

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.