FietsActief 4 2024 met gratis Streekgids

0

Nieuw nummer: geniet deze lente van de unieke routes die we voor je maakten!

FietsActief 4 2024 met gratis Streekgids

Ga fietsen én oesters rapen op Tholen, ontdek met de knooppuntenroute Wijchen het van oudsher geliefde Land van Maas en Waal, of duik de groene Friese Greidhoek in met onze Streekgids.

De grens over

De grens over kun je naar Duitsland om de Weser en de Werra te volgen door een romantisch landschap. Of ga naar Zuid-Tirol: het stadje Bruneck is een perfecte standplaats om de regio tussen de Alpen en de Dolomieten te ontdekken. Je kunt het ook hogerop zoeken in Noord-Ierland: de Kingfisher Trail voert je door een mystiek merengebied.

En verder

Verder alles over fietsen in Engeland: tips, tricks, waar denk je aan, welke plekken wil je niet missen en welke vermijd je liever. Ook nemen we fietssokken en twee bijzondere fietsen onder de loep: een kostbare titanium Brompton-vouwfiets en een Giant-stadsfiets met – ja echt – een dropperpost. We laten zien hoe je eenvoudig de handvatten op je fiets vervangt, en duiken in een test met e-bike begrenzers.

Streekgids: De Greidhoek

Tussen Leeuwarden, Franeker en Sneek ligt het landelijke gebied De Greidhoek. Denk imposante luchten, graslanden, broedende weidevogels en fraaie terpdorpen. Een prachtige fietsomgeving voor de lente! Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 4 ontvangt.

FietsActief 4 – 2024 is vanaf dinsdag 14 mei in de winkel verkrijgbaar en nu al te bestellen in onze WEBSHOP

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.