Lekker laagdrempelig logeren in Frankrijk (nieuwe adresjes!)

0

Fijne logeeradresjes hoeven niet altijd duur te zijn. Het kan juist ontzettend leuk zijn om eens te kiezen voor een bijzondere glamping accommodatie, zoals een bubbel tent in de Morvan. Of ‘gewoon’ een gezellige B&B, mét kruidenierswinkeltje en fietsverhuur, aan het Canal du Bourgogne. Geniet!

P’tit Monde du Morvan

Las een overnachting (of meer!) in bij P’tit Monde du Morvan midden in de Morvan, ver van je dagelijkse beslommeringen. Laat de wereld waarin we leven even verkleinen tot deze kleine bol, al is het maar voor een nacht. Je gaat terug naar de essentie in deze prachtige ronde tent, waar je slaapt onder de sterren.

Sterrenkijken of genieten van de blauwe lucht vanuit je eigen bubbel.

Nomad Hôtel

Dit jaar opent bij het station van Dijon het Nomad Hôtel, een nieuwe generatie milieuvriendelijke, ultra-verbonden en modulaire hotels.

Het Maison du Canal: slapen aan het kanaal

Een fijn nieuw logeeradres aan het Canal de Bourgogne: het Maison du Canal! Vijf gastenkamers, vrij uitzicht over het water, een kleine kruidenierswinkel met vooral lokale producten, elektrische huurfietsen: hier vind je alles wat je nodig hebt voor een fijne fietsvakantie.

Lekker bootjes kijken vanuit het Maison du Canal. Beeld: Burgundy Network SAS 

Tiny house en glamping op de Ferme des Ruats

Milieuvriendelijk, lokaal en biologisch: de Ferme des Ruats bij Quarré-des-Tombes vinkt ze allemaal af. Kies voor het tiny house, mooi gelegen in het groen met uitzicht op de rivier, of ga voor een van de glampingtenten tussen de boomgaarden.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.