Fietsagenda: Fietsvierdaagse Markelo in juni

0

Voor in je fietsagenda, deze mooie vierdaagse in juni rond Markelo – tussen Deventer en Enschede. Dit is een van de vele georganiseerde tochten die op stapel staan dit fietsseizoen.

Fietsvierdaagse Markelo

De Fietsvierdaagse Markelo vindt plaats van 18 tot en met 21 juni en is er voor iedereen. Je hebt de keuze uit routes van 30, 45 en 60 kilometer per dag. Deze zijn aangegeven met pijlen en er is een duidelijke beschrijving beschikbaar. Begin juni staat de route-informatie op de website van de stichting wielersport Markelo en een week voor de start zijn ook gpx-bestanden beschikbaar.

Fietsvierdaagse Markelo

Feestelijke sfeer

Het evenement neemt je mee op een ontdekkingsreis door de natuurgebieden van Markelo en omgeving. Bij terugkomst op woensdag en donderdag kun je na de fietstocht genieten van live muziek, om de feestelijke sfeer nog even aan te houden. De vierdaagse is onderdeel van de Fietsweek Markelo. In dat kader is op vrijdag 14 juni de Wielerronde van Markelo en 16 juni een wielertoertocht. Schrijf je in voor de meerdaagse via de website of meld je ter plekke aan voor een dag vol fietsplezier.

Fietsvierdaagse Markelo

Wat is er nog meer?

Af en toe lichten we een leuke tocht of meerdaagse uit, we bieden geen volledig overzicht. Ga voor meer mooie tochten en meerdaagsen naar de kalender van de NTFU of naar deze website met een aardig compleet rijtje van meerdaagsen. Veel fietsplezier!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.