Verantwoord (+fietsvriendelijk!) op reis? Kijk eens bij Vaolo

0

Logeeradresjes met betrokken gastheren en -vrouwen, vol lokale belevingen, maar ook milieuvriendelijke accommodaties: dit soort insider tips is vaak niet zo makkelijk te vinden. Het verantwoorde reserveringsplatform Vaolo maakt het je gemakkelijk, hier staan al deze fijne adresjes bij elkaar!

Verantwoord op vakantie en toch lekker genieten van luxe: het kan!

Sociaal en duurzaam hart

Vaolo staat bol van de fijne verantwoorde adresjes. Plekjes met een sociaal hart, of locaties zich juist onderscheiden door hun kijk op de natuur. Of allebei! En dat hoeft niet te betekenen dat je inboet aan luxe. Het is misschien wel juist extra ontspannend om te weten dat met jouw verblijf allerlei mooie dingen in gang worden gezet. Hier vind je een overzicht van kenmerken die mee worden genomen in de selectie van hotels.

Genieten van lekkernijen van het landgoed, met uitzicht over de tuin

Domaine de Rymska

In de regio Grand Autunois Morvan vind je bijvoorbeeld Domaine de Rymska, een prachtig 5-sterrenhotel op 30 kilometer van Beaune in de Bourgogne. Het 80 hectare grote landgoed herbergt een restaurant waar wordt gekookt met producten van de boerderij, de boomgaard en de moestuin. Wat ze niet zelf hebben halen ze van heel dichtbij. Je hebt er de keuze uit 12 gezellige kamers en suites, die oude charme en modern comfort stijlvol combineren. Bezoek de boerderij en de stoeterij en trek eropuit met de fiets die je ter plekke huurt!

Geen vervelend uitzicht om mee wakker te worden…!

Met de TGV naar de Morvan

Je komt er gemakkelijk met de TVG: TGV-station Le Creusot ligt maar 16 km verderop, hier ben je in 1u19 vanuit Parijs. Parijs is vanuit Nederland en België gemakkelijk bereikbaar met de TGV. Een transfer is mogelijk met de eigen shuttle van het landgoed.

Je kamer is een heerlijke oase om je in terug te trekken

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.