Extra dik: FietsActief nummer 8/9 met gratis Streekgids én 100% e-bike special!

0

Buiten nadert de winter gestaag, binnen lees je je warm én droog met FietsActief nummer 8/9 2023. Een extra dikke editie met gratis Streekgids en een nieuwe 100% e-bike-special. Al met al bijna 200 pagina’s vol unieke routes, reizen en fietsideeën voor komend jaar!

FietsActief nummer 8/9

Zo kom je met de Route Nuth in Zuid-Limburg onder meer langs bloemenvelden, boomgaarden en een uitmuntend Thais restaurantje. In een andere uithoek van ons land tref je op de Knooppuntenroute Harlingen twee keer werelderfgoed: de Waddenzee én het Eise Eisinga Planetarium. En ideaal voor deze tijd van het jaar: de Route Breda, een stad vol creativiteit waarvandaan je zo de bossen in fietst.

Je grenzen verleggen? Ontdek de sfeervolle Scheldevallei, de ruige maar rustige kust van Zuid-Portugal, volg het mysterieuze spoor van de Spaanse Middeleeuwse ridder El Cid, of doe de Vänerleden-fietsroute rond het grootste meer van Zweden. Tip: zwemkleding mee.

Verder zetten we de interessantste fietsmodellen van 2023 op een rij, vertellen we je alles over fietsbanden, laten we zien hoe je een wiel demonteert, testen we een set winterhandschoenen en geven we leuke boeken-, shop- én afstaptips.

100% e-bike

Meer lezen over elektrisch fietsen? Begin dan meteen aan de derde editie van de 100% e-bike special: 48 pagina’s vol nieuwe e-bikes, accessoires en tips van e-bike experts.

Streekgids: Breda

Ook in de winter is Breda een trekpleister, met volop natuur in en om de stad en veel fijne, duurzame adresjes. En de creatieve kunst maakt Breda tot een ware galerie. Lees er alles over in de Streekgids bij dit nummer: met route en beschrijving, topadressen en kortingsbonnen.

FietsActief nummer 8/9 – 2023 is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.