Winddicht ademend fietsjack? Vijf fijne varianten op een rij

0

Een windicht ademend fietsjack is lekker om te dragen bij wind, of je die nou op kop hebt of niet. Ook prettig: als het jack waterafstotend is. We zetten vijf opties voor je op een rij.

5x winddicht ademend fietsjack

Jack Wolfskin Bike Commute Mono Hardshell

Drielaags, niet gevoerd wind- en waterdicht jack. Een lichte, ademende hardshell waar je alle weersomstandigehden mee doorkomt. Trek er bij kou wat warms onder aan. Voor dames en heren in verschillende kleuren. Plus: het jack is geheel recyclebaar en het heeft ventilatie op de rugzijde.
€ 299,95 lees meer op JACK WOLFSKIN 

 

Winddicht ademend fietsjack

Rapha Men’s Trail Gore-Tex Infinium

Weer een hele mond vol deze jas. Hij heeft dan ook net als de voorgaande hardshell heel wat in huis: zeer ademend, winddicht, waterdicht, drielaags GORE-TEX Infinium materiaal met stretch. Niet gevoerd en voor dames en heren in verschillende kleuren. Plus: verlengd achterpand, capuchon die over een helm past, en vuilafstotende finish – fijn als je veel door plassen of modder rijdt.
€ 335,- lees meer op RAPHA 

Winddicht ademend fietsjack

Vaude All Year Moab

De Moab-serie van Vaude is gericht op mountainbikers en is uiteraard ook prima te gebruiken door andere fieters. Dit multi-inzetbare gevoerde drielaagse jack is ademend, warm, wind- en waterdicht, geurremmend, sneldrogend én duurzaam – zoals je van Vaude kunt verwachten. Er zit zelfs gerecycled koffiedik in de jas verwerkt. Plus: veelzijdigheid en comfort. Voor dames en heren in verschillende kleuren.
€ 210,- lees meer op VAUDE 

Winddicht ademend fietsjack

Gore Lupra Jacket

Sneldrogend, licht, ademend, deels winddicht, waterafstotend jack gemaakt voor sportieve ritten. Het voorpaneel beschermt tegen wind en lichte regen, het achterpaneel is gemaakt van extra ademend, sneldrogend stretch materiaal. Een mix van bescherming, ademend vermogen en bewegingsvrijdheid is de insteek van deze jas. Plus: capuchon past over de helm en voorgevormde ‘fietsellebogen’. In verschillende kleuren voor dames en heren.
€ 189,95 lees meer op GORE 

Winddicht ademend fietsjack

AGU Heated Thermojack Essential LED

Opmerkelijk winddicht en waterafstotend jack: het heeft niet alleen LED-verlichting aan de achterzijde maar ook onopvallende geïntegreerde warmtepanelen in de borst en rug. Deze hebben drie standen en bieden verwarming voor maximaal 6 uur. Ook als je deze mobiele kachel niet aanzet door de isolatie een comfortabel kledingstuk.
€ 220,- lees meer op AGU 

Winddicht ademend fietsjack

Winddicht ademend fietsjack: de prijs

Alle hier getoonde fietsjacks liggen in een wat hogere prijs- en kwaliteits categorie. Is je budget beperkt, let dan vooral op het ademend vermogen van de jas die je overweegt. Zonder een goed ademend vermogen wordt een winddichte jas al snel een sauna.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.