Europafietsers stelt beurs beschikbaar voor jonge fietsreiziger

0

Wat een leuk initiatief van Europafietsers: de stichting stelt een beurs van 2.000 euro beschikbaar voor jonge fietsers met een origineel fietsidee dat ze willen uitvoeren. Meedingen en een aanvraag indienen kan tot 1 januari 2024!

Europafietsers beurs

Heb jij een creatief of origineel idee voor een fietstocht in Europa die je graag zou willen maken? foto: Monique van Klaveren

Europafietsers beurs voor jonge fietsreiziger

Ben je als aanvrager tussen de 18 en 35 jaar oud en heb je een creatief of origineel idee voor een meerdaagse fietstocht in Europa die je graag zou willen maken, alleen of met anderen? Wil je mensen bijvoorbeeld enthousiasmeren voor bijzondere duurzaamheidsinitiatieven, voor architectonische hoogstandjes of voor speciale landschappen? Dan kun je een aanvraag indienen voor deze fietsbeurs van 2.000 euro. Dit bedrag is bedoeld als steuntje in de rug om je reis mogelijk te maken.

Stimuleren van meerdaagse tochten door Europa

Stichting Europafietsers is een niet-commerciële organisatie die het maken van meerdaagse fietstochten door Europa wil stimuleren. Het doel is fietsers te laten beleven hoe inspirerend het is om andere landschappen, mensen en culturen van heel dichtbij te leren kennen. Op de website europafietsers.nl vinden alle leeftijden dan ook werkelijk een schat aan routes, informatie en tips over fietsen in Europa.

Europafietsers beurs

Europafietsers wil fietsers inspireren om andere landschappen, mensen en culturen te leren kennen. foto: Monique van Klaveren

Zin om mee te doen?

Zin om mee te doen of ken je iemand voor wie dit wat kan zijn? Je vindt meer informatie en alle voorwaarden (goed om door te lezen) hier op Europafietsers of scan de qr-code. Aanvragen voor de beurs dien je digitaal in voor 1 januari 2024 via emailadres jongerenbeurs2024@europafietsers.nl. Via dit adres kun je ook vragen stellen voor meer info.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht op 23 t/m 25 februari 2024.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.