FietsActief nummer 7 2023 mét gratis Streekgids

0

Ben je deze week buiten, dan ervaar je bepaald nog geen herfst. Lekker volop nazomeren en doorfietsen dus! Rijd met ons een rondje Terschelling dat nu in de ban is van het rode goud, de cranberry’s. Of doe de knooppuntenroute Den Haag-Leiden, een tocht op het snijvlak van natuur en wetenschap. En schrijver Frank Westerman (De Graanrepubliek) neemt je mee naar… Groningen uiteraard. 

Fietsactief 7 2023

Zin om de grens over te gaan? Ontdek het sprookjesachtige, waterrijke Mechelen, beleef de mooiste druiventuin van Europa in Trentino of rijd naar Berlijn met de gevarieerde nieuwe route van routemaker Kees Swart.

Verder alles over op fietsvakantie met bepakking: wat neem je mee en wat niet? Een reeks adviezen op een rij. Ook testen we een goednieuwe tandem, de Staerk B14, en een multitool voor onderweg. Tot slot schijnen we wat licht op waarom het fietspad over de Afsluitdijk is afgesloten. Wat gebeurt daar allemaal achter de schermen?

Streekgids: Meppel en het Reesdal

Een gouden combinatie: Meppel & het Reestdal. Een prachtige oude stad en een uniek, eeuwenoud meanderend riviertje. Ga je mee terug in de tijd? Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 7 ontvangt.

FietsActief nummer 7 – 2023 is vanaf dinsdag 12 september in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

 

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.