Nieuw in Devon: Rusty Cabins (+ privé strand!)

0

Zin in een paar dagen naar het Verenigd Koninkrijk? We tippen je graag dit nieuwe adresje in Devon! Rusty Cabins bestaat uit twee strak vormgegeven huisjes op het prachtige Flete Estate. Met buitendouches, hottubs, een privéstrand en hangmatten in het bos – de perfecte plek om bij te komen van fietstochtjes.

Het uitzicht vanuit de cabins is prachtig, vooral bij zonsondergang

Cabin met privé strand

De twee hutten van Rusty Cabins, Pointy en Curvy, zijn uniek in locatie en design. Strak vormgegeven maar heel gezellig ingerichte tiny houses, op een veld van 3,5 hectare – deel van het 5000 hectare grote The Flete Estate. In vijf minuten slenter je naar je eigen privéstrand, maar je kunt er ook lekker luieren in de hottub met uitzicht op het South Devon AONB (Area of Natural Beauty). Beetje fris? Dan installeer je je bij het raam met een lekker boek. Een bijzondere uitvalsbasis voor je ontdekking van Devon, net ten oosten van Cornwall.

Het South Devon AONB heeft een prachtige kustlijn met tal van verborgen stranden

Huisje met hottub en hangmat

Het huisje is klein maar ontzettend slim ingedeeld met een gigantisch raam, een plek om koffie te drinken bij de houtkachel, een douche, kitchenette met kookeiland en een fijne slaapkamer. Door de openslaande deuren stap je het terras op naar een picknicktafel. Daar vind je ook je buitendouche, het houtgestookte bad – en iets verder weg, onder de bomen, wachten schaduwrijke hangmatten op je, wuivend in de wind.

Je springt hier zo onder de buitendouche vanuit je houtgestookte hottub voor twee

E-biken in South Devon AONB

Het South Devon AONB is een mooi gebied om te fietsen. De heuvels kunnen een beetje een uitdaging zijn, maar je vindt er een aantal e-bike verhuurcentra verspreid door de regio. Totnes is een goede uitvalsbasis voor vlakke fietstochtjes. Van Totnes naar Dartington fiets je langs de rivier de Dart – je zit hier net ten zuiden van Dartmoor – door Queens Marsh en Bidwell Brook op het landgoed Dartington Hall. In het leuke Totnes kun je van start met een kop koffie. Stap onderweg zeker even af voor een drankje bij The Cider Presscentre! Van Totnes naar Ashprington volg je de Dart Valley Trail, een wat meer heuvelachtige route langs oude lanen, water, weilanden, moerassen en stille bossen. De prachtige uitzichten over de rivier de Dart maken het de moeite meer dan waard!

Het stroomgebied van de Dart, die in Zuid Devon uitkomt in zee

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.