Lekker logeeradres in eigen land: De Kleine Wildenberg

0

Bijzonder plekje voor een paar dagen weg in eigen land: De Kleine Wildenberg. Vakantiewoning ’t Kippenhok is nét gerenoveerd. Of ga voor de verrassend ruime Pipowagen, met een hottub voor de deur. Hier heb je een echt buitenleven gevoel, maar dan wel lekker comfortabel.

Logeren op een zorgboerderij

Zorg- en recreatieboerderij De Kleine Wildenberg is een prachtige, sfeervolle logeerboerderij in Diepenveen. Hier geniet je van het boerderijleven en de groene omgeving. Opladen, inspiratie opdoen en waardevolle herinneringen maken, daar gaat het om. Margreet en Lars wonen sinds 2010 met hun kinderen Sam (2007) en Bibi (2008) bij Betsie op de boerderij. Samen met cliënten en vrijwilligers van de zorgboerderij zijn ze dagelijks aan het werk op de boerderij. Geniet van verse groenten uit de moestuin en ga wandelen met de ezels. Een heerlijk plekje, op fietsafstand van Hanzestad Deventer!

Knus huisje met platenspeler en houtkachel

Vakantiewoning ’t Kippenhok is onlangs gerenoveerd. In dit vierpersoonshuisje – letterlijk een voormalig kippenhok! – kun je lekker elpeetjes draaien op de platenspeler. Buiten lokt de uitgestrekte tuin, om lekker te lummelen in de hangmat of op de schommelbank. Ook een aanrader voor het najaar, met de houtkachel. Je kunt er ook slapen in de accommodaties de Klaproos of de Boterbloem, voor vijf en acht personen. ’t Juffertje is een knus plekje voor twee met de gezellige bedstede. Er zijn ook eenvoudige gastenkamers voor twee, handig voor fietsers op doorreis. Of boek de verrassend ruime Pipowagen voor vier personen, met een hottub voor de deur!

Fietsen bij Deventer

Dit is een top adres voor fietsers: ze hebben fietsen staan voor gasten die gratis gebruikt mogen worden, tandems, gewone fietsen, met en zonder kinderzitjes en zelfs een bakfiets en ouder/kind tandems. Neem je je eigen fiets mee, dan is er een afsluitbare ruimte met een stopcontact waar je je elektrische fiets op kunt laden. Dat komt mooi uit, want rond Deventer kun je prachtig fietsen. Dit is de regio Salland, een authentiek gebied met veel boerderijen. Vaak kun je bij de boerderijwinkels even afstappen om streekproducten te proeven, leuk! Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld op de site van Verslingerd aan Salland, ze hebben De vijf mooiste fietsroutes in Deventer om Salland te ontdekken voor je op een rijtje gezet.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.