FietsActief nummer 6 2023 mét gratis Streekgids

0

Volop zomer, lekker eropuit! Volg het spoor van Vincent Van Gogh met de route Nuenen en fiets langs de molens, akkers en populieren die hij schilderde. Ontdek Walcheren en Noord-Beveland met onze Streekgids, of trap langs de nieuwe natuur van de Veluwerandmeren én langs oude Hanzesteden met de knooppuntenroute Elburg.

FietsActief nummer 6

Vlak over de grens lonkt de Friedensroute: een historische tocht over de ruiterpaden tussen Münster en Osnabrück, waar 375 jaar geleden een einde kwam aan meerdere oorlogen. Iets verder van huis gaat het uitdagende fietsretourtje München – Venetië, dat je dwars door de imposante Alpen en Dolomieten voert.

En weet jij het precieze verschil tussen een koppelsensor en een rotatiesensor? Vandaar: alles over sensoren op e-bikes. Een belangrijk en wat onderbelicht fietsonderdeel. Verder testen we de KOGA WorldTraveller, duiken we in de stalen Vittorio Globetrotter en laten we zien hoe je een bidonhouder monteert op je fiets.

Streekgids: Walcheren en Noord-Beveland

Het is zalig zomeren in Zeeland! Heerlijk fietsen langs de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. En lekker afstappen in het mooie, oude Veere. Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 6 ontvangt.

FietsActief nummer 6 – 2023 is vanaf dinsdag 1 augustus in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.