Nieuw: hotel en restaurant The Church in Arnhem

0

Het gloednieuwe hotel en restaurant The Church heeft de deuren geopend in een oude Lutherse kerk in Arnhem. De kerk is met veel aandacht voor detail verbouwd tot een fris boutique hotel met restaurant en cocktailbar. Een leuke uitvalsbasis voor een bijzondere citytrip met fietstochtjes door en rond Arnhem!

Veel details, zoals het orgel, zijn behouden gebleven

Boutique hotel in een kerk

Of je hier nu komt drinken, eten of slapen, bij The Church worden al je zintuigen geprikkeld. Niet alleen bij de gerechten lik je je vingers af, ook de inrichting is bijzonder. Veel oude elementen van de kerk zijn behouden gebleven en de muurschilderingen en kleuren spatten van de muren af. De sfeer is lekker ontspannen. Nip aan een cocktail, bestel het Chef Experience menu en slaap in een zwevende hotelkamer.

Zwevende hotelkamers

In het boutique hotel droom je weg met uitzicht op het kerkplafond, omgeven door muurschilderingen. In totaal heeft het hotel 14 kamers, waarvan 8 zwevende in het middenschip van de kerk. Het zijn echte blikvangers, met een open badkamer en luxe inrichting. Naast de zwevende kamers zijn er zes intieme chambre d’hôtes in de voormalig kosterswoning. Met de draaiende trappen doet het hier wat denken aan Parijs.Een elektrische fiets huur je bij het hotel en er zijn ook oplaadpunten.

De meest bijzondere kamers hier zijn de zwevende hotelkamers

Eten en cocktails drinken in het hart van de kerk

Alleen even komen sfeerproeven en genieten van een hapje of een drankje kan natuurlijk ook. Na een mooie dag op de fiets schuif je hier aan bij de cocktailbar en open keuken in het midden van de kerk. Aan tafel kun je kiezen uit een Chef Experience menu, of eet á la carte. Er wordt veel gebruikgemaakt van vis en schaal- en schelpdieren, maar je vindt er ook vlees- en vegetarische gerechten terug op het menu.

Originele gerechten in een al even originele setting

Beeld: The Church

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.