FietsActief nummer 4 mét gratis Streekgids én 100% e-bike special!

0

Barst het voorjaar straks écht los, dan geniet je volop van alle fijne routes in dit heerlijk inspirerende nummer van FietsActief. Ontdek de nieuwe natuur van de Grensmaas, duik in de wereld van Douwe Egberts in Joure of toer langs de leukste kiosken en adresjes in Den Haag.

FietsActief nummer 4

In het buitenland voert Frankrijk de boventoon. Gouden tip: de zeer charmante Indre a Vélo. De Indre is het kleine zusje van de Loire: fiets er in alle rust en ruimte langs pareltjes van kastelen. Of rijd vanuit de unieke Kanaaleilanden via Franse kust naar Nederland: een tocht vol cottages kerken, kliffen en zandstranden.

Verder alles over Hans Reitsma en zijn fameuze route naar Rome: een immer voortdurend levenswerk. Ook nemen we een fietsrugzak en twee sportieve reisfietsen onder de loep. We geven tips voor het fris houden van je fietskleding op vakantie en onderzoeken de voor en nadelen van de fietsstraat.

100% e-bike

De eerste editie van 2023 van het 100% e-bike magazine zit bomvol informatie: 64 pagina’s met nieuwe e-bikes, accessoires, leuke reistips, overnachtingsadresjes en praktische informatie zoals een fietsendragertest. 

Streekgids: Den Haag

Ontdek de vele gezichten van Den Haag met onze tocht langs de gevarieerde kiosken in de stad. Zo kom je op onverwachte plekken en in wijken waar je verrassend goede koffietentjes en de tofste terrassen vindt. Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 4 ontvangt.

FietsActief nummer 4 – 2023 is vanaf vrijdag 12 mei in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.