Reizen gpx Diksmuide, België FietsActief 2-3 2023

0

Duinen, zee, vogels, wind, een nagelnieuw marktplein en een historie die veel roeriger is dan de aanblik van het gemoedelijke Vlaamse land doet vermoeden. ‘Plots besef ik dat ik de afgelopen dagen dwars door de geschiedenis fietste‘. En zo zijn er meer bijzondere momenten op de fietsreis van Roman en David door de Westhoek in België.

Gpx Diksmuide, België FietsActief 2-3 2023

Genoten van het artikel in FietsActief 2-3 en heb je interesse in de gpx-bestanden van de routes die Roman en David reden? Deze kun je hieronder downloaden. De reis bestond uit drie fietsdagen van etappes tussen 40 en 66 kilometer. Heb je nog vragen? Mail naar: redactie@fietsactief.nl

Heb je het nummer nog niet? Bestel FietsActief nummer 2-3 hier in onze WEBSHOP

Downloads Diksmuide

300

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.