Fietsagenda: 5 leuke fietstochten voor dat ultieme lentegevoel

0

Leuk: de eerste georganiseerde fietstochten en meerdaagsen komen er weer aan. Heb je zin om lekker volledig verzorgd een route te rijden, bekijk dan onze tips.

Tulpenvelden bij Hillegom in een licht heiig ochtendgloren

1. Fietsdriedaagse Bollenstreek – 18 t/m 19 april

Zin om te fietsen langs bloemen en door de bollenstreek? Dan is deze fietsdriedaagse helemaal voor jou. Neem een dagkaart of doe alle dagen mee en kom hoe dan ook fietsen en genieten met Toerclub Vogelenzang die de driedaagse organiseert. Dagelijks een route van 60 of 40 kilometer vanuit Café-Restarant De Ruigenhoek in Noordwijkerhout. Kijk op FIETSEN IN DE BOLLENSTREEK

Hillegom: tulp met lef boven het maaiveld..

2. Fiets4daagse Hoorn, West-Friesland – 2 t/m 5 mei

Van 2 t/m 5 mei ga je op ontdekkingstocht door West-Friesland. De prachtige routes van 30, 50 en 70 kilometer brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving van Hoorn. Zorg ook dat je tijd overhoudt om onderweg een bezoekje te brengen aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of het Westfries Museum in Hoorn. Kijk op FIETS4DAAGSEHOORN

Fietsagenda

Ontdek West-Friesland

3. Fietsvierdaagse Hoeven – 18 t/m 21 mei

Op Hemelvaartsdag start voor de 50ste keer de bekende en goed bezochte Fietsvierdaagse Hoeven. Geniet tot en met zondag 21 mei van de mooiste routes die in West-Brabant zijn uitgezet. De dagafstanden zijn 25, 40, 60 en 100 kilometer. Dit jaar is het extra groot feest met zoals vanouds veel Brabantse gezelligheid met volop verrassingen en activiteiten. Kijk op FIETSVIERDAAGSE HOEVEN

4. Betuwse Fietsvierdaagse – 18 t/m 21 mei

De Betuwse Fietsvierdaagse staat garant voor vier dagen fietsplezier door het Betuwse landschap met dagelijks een andere route. De dagafstanden zijn 25, 40, 60 en 80 kilometer. Uiteraard staat ook weer de tocht langs de Linge op het programma, die niet voor niets bekend staat als een van de mooiste tochten van Nederland . Kijk op BETUWSE FIETSVIERDAAGSE

Betuwse Fietsvierdaagse: de tocht langs de Linge is niet te versmaden

5. GelderlandsMooiste e-bike toertocht – 19 mei

GelderlandsMooiste e-Bike toertocht is een speciale toertocht van 37 en 60 kilometer langs en rondom Nationaal Park de Hoge Veluwe. Bedoeld voor sportieve fietsers die willen genieten van de buitengewone omgeving van de Veluwe en van de gezellige sfeer van Gelderlands Mooiste. Met diverse activiteiten en terrasjes onderweg voor de deelnemers. Kijk op GELDERLANDS MOOISTE

Lekker met je e-bike de Veluwe door

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.