FietsActief nummer 1 – met gratis Streekgids

0

FietsActief editie 1 2023 zit bomvol fietsinspiratie en heeft een bijzondere Streekgids als gratis bijlage. Fiets je mee de lente in?

FietsActief nummer 1

Rij mee door verstild en ‘heuvelachtig’ Groningen bijvoorbeeld met onze dubbelroute Winsum, die je langs wel 20 wierden leidt. Of volg de gevarieerde knooppuntenroute vanuit Lunteren, randje Veluwe: bereid je voor op prachtige bossen, heidevelden, open stuifzand en wie weet wat wild.

De grens over

Over de grens is het genieten in de Dolomieten van misschien wel het mooiste berglandschap ter wereld. En de kustroute Griekenland is soms best pittig, maar ook overvloedig: eindeloze azuurblauwe zee, verse vis, verrukkelijke vergezichten en aanmoedigende automobilisten. Weer iets héél anders: de Camargue in Zuid-Frankrijk. In dit weidse vogelparadijs vol fietspaden zie je overal flamingo’s!

Techniek!

Verder zetten we bijna 30 actuele technische fietstermen op een rij, van BMS tot SUV. Die lijst gaat heel het jaar nog van pas komen. En – goede vraag – hoe brandgevaarlijk is de accu van je e-bike en hoe houd je hem veilig? Tot slot testen onze technisch redacteuren twee hoogwaardige, nieuwe fietsen en proberen we een lichtgewicht fietshelm met kreukelzone.

Streekgids: Zuidoost-Friesland

Ontdek met drie knooppuntenroutes ‘Het Andere Friesland’: een bijzonder gebied, zowel qua historie als natuur. En onderweg kun je overal lekkere streekproducten kopen. Je leest er alles over in de Streekgids die je bij nummer 1 ontvangt.

FietsActief nummer 1 – 2023 is vanaf dinsdag 7 maart in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.