Nieuwe serie provinciegidsen vol echte blijmakers

0

FietsActief-freelancer Linda Korsten verzamelt onder meer voor onze Streekgidsen de leukste adressen onderweg. Ook fijn om mee te nemen op je tochten als je van parels van plekjes houdt: de boekjes van een gloednieuwe serie provinciegidsen van Kosmos Uitgevers. Linda verzamelde daarvoor de tips voor eten en beleven. Dus dan weet je dat je goed zit! 

Vol plekjes waar niet iedereen komt!

Leuk: nieuwe serie provinciegidsen

Waar in Nederland kun je het beste slapen, eten en beleven? In de nieuwe serie provinciegidsen van vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans (en op de achtergrond onze Linda) vind je de écht bijzondere plekjes, waar niet iedereen komt en die je het liefst voor jezelf houdt. De eerste twee delen zijn nu verkrijgbaar: De mooiste plekjes in Limburg en De mooiste plekjes in Gelderland.

Gasterij Lieve Hemel in Limburg beeld: Bijzonder Plekje

Echte blijmakers

Ontbijten in een boscafé, geruisloos op safari of bijzonder overnachten in een tiny house? De keus is aan jou! In de gidsen vind je niet álle restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en musea, maar een persoonlijke selectie van blijmakers. Plekjes verstopt in het bos, wandelingen die het waard zijn, idyllische thee- en pluktuinen, leuke terrassen, mooie vergezichten en verrassende logeeradressen: plekken waar je nét even meer geniet.

beeld: Bijzonder Plekje

Ook voor locals!

De complete serie provinciegidsen bevat 13 delen en verschijnt verspreid over 2023 en 2024. Niet alleen leuk voor toeristen, maar ook voor locals. Dankzij de prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving.

beeld: Bijzonder Plekje

Bijzonder plekje

Auteur Marleen Brekelmans verzamelt sinds 2010 de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters op haar platform Bijzonder Plekje. Van theetuin tot kleinschalige design lodge; stuk voor stuk uniek en origineel, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’.  Ze heeft verschillende bestsellers op haar naam staan zoals Bucketlist eropuit in Nederland. Marleen heeft meer dan 40.000 boeken verkocht en schuift regelmatig aan als expert bij Koffietijd.

Boshuis Denne in Gelderland beeld: Bijzonder Plekje

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.