Winter glamping bij Oetdoor: Scandinavië in de Achterhoek

0

Zin in een echt Scandinavisch wintersfeertje, maar dan in eigen land? Denk eens aan winterglamping bij Oetdoor in de Achterhoek. Vlakbij kun je e-bikes huren in het leuke Borculo. Helemaal bijzonder om te combineren met de Silo Art Tour!

Sfeervolle winterglamping in de Achterhoek

Bij Oetdoor logeer je in een sfeervolle Scandinavische ingerichte bell-tent, de Waard tipi tent of stuga. Genieten van de rust bij het kampvuur en in de hottub en sauna. De Achterhoek is lekker groen en authentiek, dit glamping adresje past daar perfect bij!

Borculo: bier & e-bikes

E-bikes kun je huren bij Ultimate Adventures in Borculo, meteen een leuk stadje om rond te snuffelen. Ga bijvoorbeeld bier proeven bij Proeflokaal01, gebrouwen in de brouwerij ‘Heeren van Borculo’. Ze hebben ook mooie speciaalbieren van lokale brouwerijen zoals Davo bieren en Bronkhorster Brewing Company.

Silo Art Tour op de fiets

Houd je wel van iets aparts, dan is de Silo Art Tour iets voor jou. Verspreid door de Achterhoek, in Aalten, Winterswijk, Lochem, Bronckhorst, Doetinchem en Oude IJsselstreek, zijn kunstzinnig beschilderde silo’s te vinden die het verhaal van de regio vertellen. Leuk om op de fiets te ontdekken. En daarna lekker de hottub in!     

Beeld: Oetdoor 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.