Reizen gpx Zwitserland FietsActief 8-9 2022

0

Steenbok, wijn, berg, sneeuw: op avontuur door de Zwitserse Alpen. ‘De zon piekt boven de berg uit en haar licht valt op ons; mijn handen warmen op, mijn tenen komen tot leven, een moment van fietsgeluk.’ En zo volgen er nog veel meer mooie momenten op de fietsreis van Roman en David door Zwitserland.

Gpx Zwitserland FietsActief 8-9 2022

Genoten van het artikel in FietsActief 8-9 en heb je interesse in de gpx-bestanden van de routes die Roman en David hebben gereden? Deze kun je hieronder downloaden. De reis bestond uit zes fietsdagen van etappes tussen 35 en 55 kilometer. Beginpunt Disentis, eindpunt Chur. De reis kun je ook bekijken op DEZE PAGINA van organisatie Eurotrek. Heb je nog vragen? Mail naar: redactie@fietsactief.nl

Download (alfabetische volgorde):
ABULAPAS
DISTENTIS-ILANZ
ILANZ-THUSIS
KLOSTERS-MAIENFELD
KUNKELSPASS
SAME DAN ZERNEZ

Beeld: David Peskens

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.