Extra dik: FietsActief nummer 8/9 met gratis Streekgids én 100% e-bike special!

0

Buiten nadert de winter langzaam, binnen lees je je warm met FietsActief nummer 8/9. Een extra dikke editie met gratis Streekgids en een nieuwe 100% e-bike-special. Al met al meer dan 200 pagina’s vol unieke routes, inspiratie en fietsideeën voor komend jaar!

FietsActief nummer 8/9

Zo duik je direct met je neus in het avontuur met de heuvelachtige route Ransdaal in Zuid-Limburg. Neem geduld, klimkuiten en/of een e-bike mee en ontdek er de unieke holle wegen. Een stuk gemoedelijker qua hellingspercentages zijn de gezellige, oer-Hollandse knooppuntenroute Alblasserwaard en de ruimtelijke route Rockanje op Voorne-Putten.

Ook buitenlandse klimkilometers zijn er in overvloed: fiets in zes etappes mee op een rondreis door de adembenemende Zwitserse Alpen, ga mee op e-bike groepsfietsreis dwars door grillig Andalusië óf waag je aan de North Coast 500 en ervaar het sprookjesachtige, woeste landschap van de Schotse Hooglanden.

Verder alles over het mateloos populaire gravelen plus een gravelfietsroute, fijne fietsboeken, fietsers in beeld over hun bijzondere fietsuitdaging en de rubriek Heikel punt over paaltjes op het fietspad. Oh, en technisch redacteur Menno Grootjans zet eventjes in drie categorieën de interessantste fietsmodellen van 2022 op een rij.

100% e-bike

Meer lezen over elektrisch fietsen? Begin dan meteen aan de derde editie van de 100% e-bike special: 64 pagina’s vol nieuwe e-bikes, accessoires en praktische tips van een scala aan e-bike experts.

Streekgids: Voorne-Putten

Op het ‘dubbeleiland’ fiets je langs fraaie vestingstadjes als Brielle en Hellevoetsluis, met fijne opwarmadresjes onderweg. Lees er alles over in de Streekgids bij dit nummer: met route en beschrijving, topadressen en kortingsbonnen.

FietsActief nummer 8/9 – 2022 is vanaf dinsdag 13 december in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.