Kadotip: Handboek voor vakantiefietsers

0

Wereldfietser Marcia van der Meer fietst niet alleen ontzettend veel, ze fotografeert ook als een dolle én schrijft boeken. Vers van de pers is haar Handboek voor vakantiefietsers. Daarin alles over voorbereiding, uitrusting, de ervaringen van fietsexperts, eigen ervaringen én heel veel inspiratie. Een perfect fietserskado als je het ons vraagt.

Handboek voor vakantiefietsers

Of je nu van plan bent om naar Santiago de Compostela te fietsen of langs de oude Zijderoute naar Australië, alles begint met een droom. Die droom kun je omzetten naar een concreet plan. En daarbij kan het Handboek voor vakantiefietsers je helpen. Marica van der Meer heeft jaren ervaring met langeafstandfietsen. Ze fietste zowel een rondje door Friesland als een rondje om de wereld.

Waardevolle ervaring

In dit handboek deelt ze haar waardevolle ervaring met iedereen die een langere fietstocht wil maken. Alle onderdelen neemt ze op een praktische manier onder de loep. Of je nu voor twee weken of twee jaar op reis gaat, je neemt ongeveer hetzelfde mee. Je moet leren leven met weinig spullen, want alles wat je nodig hebt moet in een paar fietstassen aan je fiets hangen. En al dat gewicht sleep je elke dag mee.

Wat neem je niet mee dan?

Ze vertelt precies wat je wel, maar ook wat je niet moet meenemen. De keuze van de fiets, planning, reisdocumenten, kampeerspullen, budget, reparaties, overnachting, gezondheid en veiligheid, fietsvervoer over de weg of door de lucht, alleen reizen of in een groep: dit en tal van andere onderwerpen komen uitvoerig aan bod.

Zonder zorgen op pad

Behalve dat Van der Meer uit haar eigen ervaringen put delen ook specialisten hun kennis met de lezers. Als je dit boek goed gebruikt bespaar je jezelf veel ergernis en gedoe en kun je met zo min mogelijk zorgen op pad. Het Handboek voor vakantiefietsers kost € 22,99 via UITGEVERIJ ELMAR

Meer van Marica? Ga naar: MARICA VAN DER MEER
Lees ook: Fietsen langs de elf steden van Friesland en Fietsen rond de voormalige Zuiderzee

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.