Lifehacks voor fietsen: oude sok & glimmende fiets

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer een lezershack: met een oude sok je fiets laten glimmen. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Oude sok & glimmende fiets

Naar aanleiding van DEZE FIETSHACK over hoe je met wattenstaafjes bij alle hoekjes en gaatjes van je fiets komt, mailde Anke Mahne ons met de tip dat je met een oude sok je fiets heel efficiënt in de poetsolie kunt zetten. Steek je hand in de sok en gebruik handpalm en alle vingers zo optimaal. Je mist geen plekje meer en je bent sneller klaar. Poetsolie reinigt, beschermt je lak tegen roest én laat je fiets weer glimmen als een spiegel.

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: bagagedrager & fietstashaak-beschadiging

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nlen we plaatsen ze in deze rubriek.

Die leuke sok helemaal links is nog niet oud genoeg hoor!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.