FietsActief nummer 7 Mét gratis Streekgids

0

Einde fietsseizoen? Nog lang niet! Deze nazomer en dit najaar fiets je met ons nog heerlijk in en om Gouda dat een 750 jarig stadsjubileum viert, ontdek je Romeins Nijmegen, neemt modejournalist Cécile Narinx je mee voor een rondje Lek en geniet je van de Grebbelinie met de route Lunteren.

Op zoek naar ultieme vrijheid? Sla dan je vleugels uit in Finand. Dichterbij biedt fietsvriendelijk Luxemburg volop afwisseling voor een scala aan rijders, en voert de Elberadweg in Duitsland je mee door een sprookjesachtig landschap vol meren, bergen en kastelen.

Wel handig als je dan ook een beetje soepel een bocht door kunt komen. Zonder wat stuurmanskunst ben je immers niets op de fiets. Daarom 10 tips om bochten te nemen. Verder getest: twee bijzondere e-bikes en een sportief maar comfortabel zadel. Tot slot doet Heikel Punt uit de doeken hoe het zit met Shared Spaces in het verkeer. Wist je dat juist het onoverzichtelijke van deze gebieden bijdraagt aan de veiligheid?

 Streekgids: Grebbelinie & Gelderse Vallei

Ooit was de Grebbelinie een van de grootste verdedigingslinies van ons land. Nu is het een prachtig fietsgebied, waarin je van de Veluwe naar de Utrechtse Heuvelrug slingert. Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 7 ontvangt.

FietsActief nummer 7 – 2022 is vanaf vrijdag 9 september in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.