Op de fiets door Delft en omgeving: 3 mooie routes

0

Advertorial

Wist je dat je vanuit Delft zo naar het strand fietst? Of dat er prachtige natuur- en recreatiegebieden in de buurt zijn? Rond Delft liggen bovendien pittoreske dorpjes en historische steden die het ontdekken meer dan waard zijn. De beste fietsroutes op een rij!

Delft en omgeving: een en al veelzijdigheid

3x mooi fietsen rond Delft

Van Delft naar stad, strand en Midden-Delfland – 45 km

Deze route brengt je van het centrum van Delft naar het centrum van Den Haag. Je komt langs het Binnenhof en de Hofvijver en fietst door naar Scheveningen. Na Scheveningen koers je via de duinen naar Kijkduin waar je het strand op kunt gaan. Vervolgens door Haagse Parken via Kwintsheul naar de dorpjes ’t Woud en Schipluiden, om weer in Delft te eindigen.

Bekijk deze knooppuntenroute HIER

Van het centrum van Delft naar het centrum van Den Haag

Streekproductenroute – 76 km

Deze fietsroute loopt door vijf verschillende gemeenten. Trotse producenten en leveranciers laten je kennismaken met hun bijzondere streekproducten, zoals Westlandse aardbeien en druiven, kaas van de boerderij en orchideeën van de kweker. Je ervaart en proeft direct hoe afwisselend en veelzijdig Zuid-Holland is.

Bekijk deze knooppuntenroute HIER

Op de route: echte Westlandse aardbeien

Van Delft naar Maasland en Schipluiden – 40 km

Tijdens je tocht door Midden-Delfland kom je in de dorpjes Maasland en Schipluiden. Het riviertje de Gaag stroomt door het schilderachtige Maasland en mondt enkele kilometers verder uit in de Maas. Hierdoor lag Maasland op een drukke handelsroute (tussen Amsterdam-Den Haag en Hellevoetsluis) en die rijkdom is terug te zien in het oude centrum.

Bekijk deze knooppuntenroute HIER

Genoeg plekken om even lekker af te stappen

Meer fietsroutes? 
Benieuwd naar meer fietsroutes? Die zijn er! Je vindt ze op deze pagina van delft.com 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.