FietsActief nummer 5 Mét gratis Streekgids

0

Van het Drents-Friese Wold tot Tilburg, en van Ierland tot Italië: FietsActief waaiert alle kanten op in deze verfrissende zomereditie. Nummer 5 zit vol fietsinspiratie, praktische informatie en je krijgt onze verkoelende Streekgids er gratis bij. Daarin een prachtige route langs de Maas, met onderweg maar liefst zeven ijssalons.

Ook neemt Hoofdredacteur Katalijn Verel je mee op haar knooppuntenroute vanuit Tilburg: een charmant rondje waarin stad, natuur en het bourgondische leven perfect samenkomen. En de zomer is wellicht het beste seizoen voor een tocht door Drenthe. Onze route Diever neemt je mee naar het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. Geniet van de uitbundige bloei en fiets heerlijk in de schaduw van de bomen.

Bovendien in het voetlicht: de Fietsroute van het Jaar. De Ierse Royal Canal Greenway loopt langs een slingerend kanaal, door een groen landschap met schapen, ruïnes en pubs. Jessica de Korte fietste de tocht als jurylid én nam haar viool mee. Meer adembenemend mooi fietsavontuur op de Noorse eilandengroep Lofoten, waar je overal vrij kampeert. Tot slot een afzakkertje van de Brenta Dolomieten naar het Gardameer: geniet optimaal van het uitzicht bij deze afdaaltocht.

Verder alles over de NTFU: de grootste Nederlandse fietssportbond – een spin in het web – ziet gedeelde belangen tussen álle fietsers. En technisch redacteur Menno Grootjans test drie sportieve, robuuste e-bikes, die je zo het bos mee innemen de spannendste paadjes op.

Streekgids: Arcen & Venlo

In en rond het Noord-Limburgse Arcen is meer te zien dan kasteeltuinen en de brouwerij van Hertog Jan. Je vindt er natuur én leuke adresjes, zoals die zeven ijssalons, aan beide kanten van de Maas.

FietsActief nummer 5 – 2022 is vanaf vrijdag 17 juni in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.