Nieuw fietszadel van Selle Royal: comfortabel op avontuur

0

Advertorial

Een zadel dat geschikt is voor elke zithouding én voor rijden over onverharde paden? Het nieuwe fietszadel van Selle Royal – de Explora – heeft het in zich. Het biedt een optimale mix van steun en comfort. 

fietszadel van selle royal

Een zadel dat perfect is voor iemand die rechtop fietst, kan overmatige druk geven bij een fietser die in een sportieve houding rijdt

Nieuw fietszadel van Selle Royal: Explora

Meer mensen dan ooit zijn geïnspireerd om het genoegen te ervaren van fietsen buiten de stad. Veel van hen kopen niet alleen een nieuwe terreinfiets om verschillende ondergronden te proberen, ze gebruiken dezelfde fiets ook voor de boodschappen, naar hun werk en dagelijkse ritjes door de stad.

Zitcomfort is een belangrijke factor als je over onverharde wegen fietst. Bij iedereen is de botstructuur en het zachte weefsel anders, net als de rijstijl. Een zadel dat perfect is voor iemand die graag in een ontspannen houding rechtop fietst, kan overmatige druk geven bij een fietser die liever voorover zit in een meer sportieve houding. Dit verschil wordt versterkt als je over wat ruiger terrein rijdt.

Lees ook: Fietszadel kopen? Zo doe je dat

Gemaakt voor mensen die hun omgeving willen verkennen

Geïnspireerd door deze fietsers heeft Selle Royal een gloednieuw toerzadel ontworpen: de Explora. Dit zadel is gemaakt voor mensen die hun omgeving willen verkennen, ongeacht het terrein. Het bevat een unieke combinatie van Selle Royal’s Royalgel™ technologie met schokdempend schuim. Dit zorgt voor maximaal comfort en steun op allerlei ondergronden.

fietszadel van selle royal

Het gloednieuwe toerzadel: de Selle Royal Explora

Drie modellen, verschillende rijposities

De Explora is verkrijgbaar in drie modellen voor verschillende rijposities: Athletic, Moderate en Relaxed. Het zadel biedt de ideale mix van comfort en steun voor korte en lange ritten over wisselende ondergronden, in elke rijpositie.

De golvende vorm van het zadel is speciaal samengesteld om de heupbotten te ondersteunen en minimale weerstand te bieden als je op ruig terrein over het zadel heen en weer beweegt, waardoor je steeds een optimale rijhouding aanneemt. Het is ook volledig waterdicht en heeft een neus van gerecycled kurk voor een unieke en moderne uitstraling.

De Explora is al verkrijgbaar in winkels en is vanaf juli online te koop, hier op de SELLE ROYAL-website
Kijk voor meer informatie of om meer te weten over de Selle Royal-series ook op SELLE ROYAL

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.