Fietsen rond Pinksteren? Tip: 3 afwisselende meerdaagsen

0

Fietsen rond Pinksteren? Of eigenlijk vlak erna… want deze meerdaagsen beginnen allemaal op dinsdag 7 juni. Natuurlijk hoef je niet alle dagen mee te rijden, een losse fietsdag kan ook – net als steeds een afstand naar keuze.

fietsen pinksteren

Welke fietser geniet er nou niet van de Limburgse paden?

Fietsen rond Pinksteren

Ga je voor een vierdaagse of een dagtocht in Limburg, Noord-Brabant of Drenthe? Dat wordt nog lastig kiezen. We zetten ze even op een rij.

Dinsdag 7 juni t/m 10 juni – Heuvelland Fiets 4 Daagse (LB)

Bij de 15e editie van de Heuvelland Fiets 4 Daagse doe je een route van 25, 40 of 60 kilometer. Dagelijks kun je van afstand wisselen, zelfs nog onderweg. Start en finish is in Berg en Terblijt. Alle tochten zijn uitgezet conform de voorwaarden van de NTFU door de Valkenburgse Wieler Club. Dat betekent genieten van de schitterende natuur en vele vergezichten van het Limburgse Heuvelland. De natuurlandschappen zijn veelal in eigendom of beheer van Stichting Het Limburgs Landschap of Natuurmonumenten. Kabbelende riviertjes, pittoreske dorpjes, gezellige terrasjes: alles kom je tegen. Kijk voor meer informatie ook op HEUVELLAND FIETS 4 DAAGSE

fietsen Pinksteren

Heuvelland Fiets 4 Daagse: ook even afstappen is genieten

Dinsdag 7 juni t/m 10 juni – Maashorst Fiets 4 Daagse (NB)

De Maashorst Fiets 4 Daagse start vanuit Schaijk, dat grenst aan het Maasland, land van Ravenstein en aan Brabants grootste aaneengesloten natuurgebied de Maashorst. Kies uit een tocht van 35 of 60 kilometer en laat je verrassen door de streek: de routes combineren natuur, cultuur en bezienswaardigheden. Zowel voor de plaatselijke en regionale deelnemers, als voor de fietsers van verder weg, valt er volop moois te ontdekken. Rustige wegen gecombineerd met pittoreske dorpjes maakt dat het voor iedereen fijn fietsen en genieten is. Kijk voor meer informatie ook op MAASHORST FIETS 4 DAAGSE

fietsen Pinksteren

De Fietsvierdaagse Maashorst gaat door prachtige natuurgebieden

Dinsdag 7 juni t/m 10 juni – Fietsvierdaagse Eelde (DR)

De bewegzijerde routes van de Fietsvierdaagse Eelde voeren door het prachtige Drentse land en gaan door unieke natuurgebieden zoals De Onlanden, het Paterswoldsemeer en de Vosbergen. Onderweg zullen er oplaadpunten voor e-bikes geregeld worden en zorgt de organisatie voor hulp bij pech. Kies dagelijks uit routes van 40 of 60 kilometer. Bij aanvang ontvang je een routebeschrijving en een stempelkaart. Kijk voor meer informatie ook op FIETSVIERDAAGSE EELDE

fietsen Pinksteren

Fietsvierdaagse Eelde: een van de routes uit 2019

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.