FietsActief nummer 4 – mét gratis Streekgids

0

Zuid-Italië, Belgisch Limburg, Midden-Groningen: je kunt alle kanten op met de nieuwe FietsActief! Nummer 4 zit vol handige informatie, prikkelende inspiratie en heeft weer een heel leuke Streekgids als gratis bijlage. Fiets je mee?

Doe bijvoorbeeld de Route Diepenheim in het Hof van Twente: een tocht vol uitbundige tuinen, rustieke buitenplaatsen en prachtige natuur. Of laat je verrassen door het rondje van schrijfster en fanatiek fietser Marion Bloem. Deze loopt tussen Amersfoort en Bilthoven, met een fijne stop op Landgoed De Paltz. En met de drie Waterlinies Weekendtochten ben je wel even zoet en ontdek je meteen het verhaal van 2000 jaar landsverdediging.

Net over de grens geniet je niet alleen van het fietsen en de afwisselende omgeving, maar ook van ambachtelijke kazen en trappistenbieren op de Knooppuntenroute Hamont-Achel. Liever een van de mooiste kusten ter wereld befietsen? Reis dan af naar Campania in Italië om je te vergapen aan de schitterende kliffen en spookjesachtige dorpen.

Verder alles over klimmen op de fiets: hoe pak je dat nou handig aan? Technisch redacteur Menno Grootjans doet het uit de doeken en test ook de gloednieuwe Gazelle Avignon e-bike en twee luxe stadfietsen zonder aandrijving: de Koga Venya 6.0 en de Batavus Dinsdag.

Streekgids: Midden-Groningen

In de buitenspeelplaats van de stad Groningen vind je de mooiste natuurpareltjes, statige borgen, musea van fanatieke verzamelaars, bezoektuinen, historische lintdorpen en eigentijdse architectuur. Een bonte verzameling van leuks rond Appingedam die je per fiets ontdekt met onze Streekgids.

FietsActief nummer 4 – 2022 is vanaf vrijdag 13 mei in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.