FietsActief nummer 2/3 – mét gratis Streekgids

0

FietsActief editie 2/3 is extra dik, zit bomvol fietsinspiratie en je heeft weer een bijzondere Streekgids als gratis bijlage. Fiets je mee? Door de betoverende Achterhoek op een zinderende zomeravond bijvoorbeeld. Of maak ook die verrassende ontdekkingstocht over het eiland IJsselmonde vlak onder de rook van Rotterdam.

Over de grens volg je de muziekroute in Leipzig: een hippe stad vol klassiek klinkende noten, maar ook fijne parken en meren op fietsafstand. Zak je verder af naar het zuidwesten dan kom je terecht bij de Ruta Ibérica, een soms ruig maar ook rustig traject door Spanje en Portugal.

Verder onderzoeken we hoe duurzaam de fietsindustrie eigenlijk is en – heikel punt – hoe zit het nou met de fietsaccu wat dat betreft? Technisch redacteur Menno Grootjans test drie hoogwaardige, nieuwe e-bikes en vergelijkt twee mini-compressoren om je banden mee op te pompen – of je luchtbed natuurlijk. Daarop kun je dan een van de vele fietsboeken lezen die we voor je op een rijtje zetten.

Gratis Streekgids: Kromme Rijn

De Kromme Rijnstreek strekt zich uit van Amelisweerd tot het leuke Wijk bij Duurstede. Je komt veel historie tegen onderweg, van landgoederen aan de Langbroekerwetering tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Rijdend over de Langebroekerdijk verzamel je bovendien fietstassen vol memorabele anekdotes.

FietsActief nummer 2/3 – 2022 is vanaf vrijdag 8 april in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.