Gezocht: testers van Ortlieb fietstassen!

0

Ben je een enthousiaste fietser en lijkt het je wel wat, zo’n stevige, functionele Ortlieb fietstas? Dit is je kans: FietsActief en Ortlieb zoeken net als vorig jaar testers die een tas uitproberen die bij hen past en verslag doen van hun bevindingen. Iets voor jou? Reageer dan gauw! De tas mag je uiteraard zelf houden.

ORTLIEB FIETSTASSEN

Iets voor jou die Back-Roller Classic set?

Ortlieb fietstassen

Ben je een recreatieve fietser en heb je altijd al interesse gehad in de fietstassen van Ortlieb? Dit is je kans! Ortlieb en FietsActief zijn op zoek naar drie fietsers om ieder één type tas te testen en te reviewen. Het resultaat van je test en je bevindingen komen in FietsActief 4 -2022, dit nummer verschijnt op 13 mei.

We zoeken drie verschillende soorten fietsers (V/M) met ieder hun eigen fietsprofiel en fietsachtergrond. Grofweg kun je deze fietstypes indelen in de categorieën avontuurlijke vakantiefietser, dagfietser en woon-werkfietser. Ieder type fietser zal een andere tas uitproberen.

De vakantiefietser test DEZE BACK-ROLLER CLASSIC set, de dagfietser test DEZE BIKE-SHOPPER enkele tas, en de woon-werkfietser test de DEZE BACK ROLLER URBAN enkele tas. Fijn voordeel is dat je de tas mag houden en deze niet retour hoeft. Hoe en waar je de tas test, bepaal je zelf.

Leuk: rond het einde van de testperiode van circa drie tot vier weken komt een fietsjournalist op afspraak een foto van je maken en je bevindingen noteren!

Ortlieb fietstassen

Vakantiefietser? Test de Ortlieb Back-Roller Classic set

Ortlieb fietstassen

Dagfietser? Test de Ortlieb Bike-Shopper

Ortlieb fietstassen

Woon-werkfietser? Test de Ortlieb Back-Roller Urban

Lijkt dit je wel wat?

Herken je jezelf in een van de categorieën en lijkt dit je wel wat? Reageer dan voor donderdag 10 maart 2022 door een e-mail te sturen aan redactie@fietsactief.nl onder vermelding van Ortlieb. Vertel in je e-mail het volgende:

  • Welk van de genoemde type fietsers je (vooral) bent
  • In het kort iets over je fietsachtergrond: waar fiets je, hoe lang, hoe vaak
  • Waarom je een tas wil testen
  • Vermeld je adresgegevens en telefoonnummer
  • Voeg een foto van jezelf toe

We kijken uit naar je reactie! Ben jij één van de gelukkigen? Dan hoor je dat uiterlijk vrijdag 11 maart van ons. Verdere informatie volgt dan persoonlijk.

Ortlieb fietstassen

Of ga je liever voor de Bike-Shopper?

Ortlieb fietstassen

Of de Back-Roller Urban misschien?

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.