Voorproefje Reggestreek gids: 3 extra tips

7

Ontdek dit voorjaar de Reggestreek, met de fijne gids die je gratis bij ons volgende nummer krijgt. Een prachtig gebied vol landgoederen en kastelen, een Nationaal Park en bijzondere adresjes. We delen hier vast drie extra tips als voorproefje! 

Fietsen langs vistrappen

Tussen Lemele en Archem fiets je langs de nieuwe Regge en het natuurgebied Archemermaten. Vanaf de vistrap in Hancate fiets je over een nieuwe fietsbrug naar de vistrap van Archem. De gratis route Luttenberg-door berg en dal van Landschap Overijssel leidt je er vanzelf langs.

Knijp in die remmen

Tussen de Sallandse Heuvelrug en de Regge ligt een prachtig melkveebedrijf met kaasmakerij met boerderijwinkel. Hier proef je (h)eerlijke boerenkaas: Zunakaas.

Pannenkoek erbij?

Lekker knus en kneuterig: het Nationaal Blikkenmuseum, met meer dan 10.000 blikken van wel 150 jaar oud. En een pannenkoekenhuis!

Meer tips vind je in de Reggestreek gids die je gratis nummer 1 krijgt (verschijnt 4 maart)!

Beeld: Marketing Oost & Nationaal Blikkenmuseum

Deel.

Over de auteur

7 reacties

 1. Vanmorgen kocht ik de editie 1 van Fiets Actief bij de Brunawinkel hier ter plaatse. Bijzonder geïnteresseerd ben ik in de minigids Reggestreek. Deze zou bij die editie gevoegd zijn, maar die zit er niet ingevouwen, alleen het 100% e-bike magazine.
  Nu mijn vraag : hoe kom ik nu in het bezit van die minigids Reggestreek?
  Ik wacht uw reactie af.

 2. Linda Korsten op

  Wat leuk dat u zo benieuwd bent naar de streekgids! Die maken we ieder nummer met veel plezier. Weet u zeker dat het gidsje er niet bij zit? Zit het niet in het blad zelf verstopt? Het gidsje heeft hetzelfde formaat als de 100% e-bike gids.

 3. Heb het hele blad doorgebladerd,maar kwam de bedoelde minigids niet tegen.

 4. Linda Korsten op

  Ik zal even rechtstreeks contact met u opnemen via e-mail, er komt een berichtje aan! Hartelijke groet, Linda

 5. Wicher Biesterbosch op

  Ik heb gisteren ook de fietsactief gekocht bij de bruna. Ook hierin zat alleen maar het 100% e-bike boekje. Dit was het laatste exemplaar, en zat niet in het plastic. Is het mogelijk om deze op te sturen?

 6. Wij hebben deze mooie fietstocht gemaakt, met de GPS. Wij zijn opgestapt in wierden. Prachtig wat een mooie fiets route

  Groet Albert Kelder
  Wij hebben een Abonement hier was het route boekje wel bij.
  Fietsactief ga zo door.