Top 5 luxe e-bikes voor een heerlijk fietsseizoen

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer een handvol luxe e-bikes om een heerlijk fietsseizoen mee tegemoet te gaan. Bekijk deze paradepaardjes hieronder!

Top 5 luxe e-bikes

1. Cube Kathmandu Hybrid SL 750

Deze Cube e-bike laat zich intuïtief besturen, zonder instabiel te worden, zelfs met volle tassen aan de geïntegreerde bagagedrager. Dankzij de nieuwe, extra grote 750 Wh accu kom je zelfs met bepakking aan een hoge actieradius. Met de 12-speed XT-transmissie van Shimano is er voor jou altijd een passende versnelling tijdens het fietsen. De fiets is verder afgewerkt met krachtige schijfremmen, spatborden, een stabiele achterstandaard en geïntegreerde verlichting. Een verende RockShox Recon-voorvork zorgt samen met een verende zadelpen en volumineuze banden voor heerlijk rijcomfort.

€4.099,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Batavus Velder E-go Power

Terwijl je aan het fietsen bent, kun je genieten van een comfortabele en sportieve houding. Bovendien haal je zonder problemen alle kracht uit deze elektrische fiets door de Bosch-ondersteuning. Je rijdt in een lekker tempo met de zeven versnellingen en je kunt al je ritgegevens aflezen van het minimalistische Bosch Purion-display. En doordat de accu volledig is geïntegreerd, zie je bijna niet dat je op een e-bike rijdt.

€2.449,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Huyser Maleo

Nooit meer smeren en stellen door de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving. Door het gebruik van de Gates CDX Carbon Beltdrive systeem is deze fiets voorzien van ongekende kwaliteit. Door het gebruik van bredere banden en de verende voorvork voelt deze fiets comfortabel aan. Zeer sportief rijplezier met een klein beetje inspanning. Heerlijk zonder te zweten op de fiets naar je werk.

€3.299,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Specialized Vado Men 4.0 Nb

De volledig geïntegreerde Turbo 250 motor maakt de Vado tot de snelste en meest comfortabele fiets waar je ooit op hebt gereden. Voor de Vado 4.0 is een custom 504Wh batterij ontwikkeld met drie standen die volledig is geïntegreerd in het frame. De Turbo Vado beschikt over een reikwijdte van 168 kilometer in Economy modus, 72 kilometer in Sport modus en 48 kilometer in Turbo modus.

€3.599,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Flyer Upstreet6 7.10 HS

Efficiënt, actief, duurzaam, de Upstreet6 biedt een volledig nieuwe oplossing voor de dagelijkse mobiliteit. Deze speed pedelec is perfect voor reizigers die snel op hun werk of thuis willen zijn. De krachtige naafmotor ontwikkelt een enorme duwkracht om soepel en vrijwel geruisloos voort te bewegen.

€5.249,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.