Fietsvakantie? Workshops & cursussen die je op weg helpen

2

Ben je van plan een fietsvakantie te maken, maar ben je nog op zoek naar informatie of wil je wat vaardigheden bijspijkeren? Houd deze fietsvakantiespecialisten in de gaten.

Fietsvakantie

Hoe beter de voorbereiding, des te onbezorgder ga je op pad. Foto: Ortlieb

Fietsvakantie – 3 specialisten

  • Wil je op fietsvakantie en wil je meer weten van fietsonderhoud en/of navigatie? De Vakantiefietser in Amsterdam gaat als het kan weer workshops en cursussen aanbieden. Houd DEZE WEBSITE in de gaten!
  • De nieuwe fietsvakantiewinkel Saint Christopher in Gorssel  – lees DIT ARTIKEL van ons erover – gaat waarschijnlijk kampeerweekenden en fietsworkshops organiseren, al dan niet met speciaal thema. Daarbij krijg je de mogelijkheid om allerlei artikelen uit te proberen. Je kiest je favoriete fiets die de winkel volhangt met fietstassen en kampeerspullen. Houd DEZE WEBSITE in de gaten of neem contact op.
  • Een derde fietsvakantiespecialist die niet mag ontbreken is BIKE4TRAVEL in Rotterdam. Daar kun je net als bij bovenstaande twee specialisten altijd terecht voor informatie en advies. Houd DEZE FACEBOOK PAGINA in de gaten voor eventuele workshops en lezingen.

Deel.

Over de auteur

2 reacties