FietsActief nummer 8/9 – mét gratis Streekgids

0

Buiten is het alweer bijna winter, binnen lees je je warm met FietsActief nummer 8/9. Een extra dikke editie mét gratis Streekgids. Veel pagina’s vol unieke routes, inspiratie en fietsideeën voor komend jaar.

FietsActief nummer 8/9

Zo maak je een prachtig rondje langs kastelen en heide over de mooiste weggetjes van Zuid-Limburg, fiets je een gevarieerde knooppuntenroute door de Friese Wouden of toer je door het weidse, Groningse platteland.

Houd je naast van fietsen ook van kaas? Op onze ronde door de Jura smul je van meer dan alleen het landschap. Da’s ook in het Tsjechische Moravië het geval overigens, want daar heerst een uitbundige wijncultuur. Ook een aanrader: onze ‘blauwe triangel’ langs de Rijn, Erft, Nier en Maas.

Verder pagina’s vol fijne fietsboeken, tips voor als je met camper en fiets op pad gaat en een wel heel heikel punt in het voetlicht. Technisch redacteur Menno Grootjans zet de interessantste fietsmodellen van 2022 op een rij, en uiteraard geven we weer mooie prijzen weg. Deze keer onder meer een Trek e-bike ter waarde van 3.599,- euro!

Streekgids: Zirbenland / Steiermark
Een streekgids over de grens! Lekker lezen over het groene hart van Oostenrijk. Zirbenland / Steiermark is een prachtige regio in de vallei van de Mur en ligt een uurtje bij Graz vandaan. Een heerlijk fietsgebied vol mooie routes.

FietsActief nummer 8/9 – 2021 is vanaf dinsdag 7 december in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.