Top 5 fietsen om cadeau te doen

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Van Black Friday tot Cyber Monday en van Sinterklaas tot Kerst: het is de tijd van cadeaus. In de categorie ‘heel groot pakje’ 5 fietsen om cadeau te doen!

Top 5 fietsen om cadeau te doen

 

1. Batavus Bryte E-go

Deze fiets is perfect voor de sportieve stadsfietser die ook graag een recreatieve tocht maakt. Op de Bryte E-go fiets je nét wat luxer en comfortabeler door de stad of de natuur. Daarnaast is het ook nog een heel mooie fiets. Deze zeer nette Batavus heeft een 500wh batterij en is daardoor een echte kilometervreter. Hij is voorzien van een geveerde voorvork en zadelpen dus rijdt hij erg comfortabel.

€1.395,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

 2. Sparta M7s

De M7s Ltd is een e-bike met een krachtige Shimano Steps motor. Dit maakt dat de fiets zeer vloeiend schakelt en prettig aanvoelt. Dankzij het uitgekiende ontwerp is de M7s Ltd zeer veelzijdig. En daardoor geschikt voor voor vrijwel elke denkbare stadsrit of toertocht. Bovendien kun je de ondersteuning eenvoudig bedienen met het overzichtelijke display. De M7s Ltd is voorzien van een geveerde voorvork en geveerde zadelpen voor extra comfort. Met de Shimano Nexus 7 versnellingen kan altijd het juiste tempo gevonden worden. Deze fiets wordt geleverd met een 400WH accu.

€1.199,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Cortina U1 N7

Deze Cortina U1 herenfiets in framemaat 56 cm is een fijne fiets voor woon-werkverkeer of ritjes naar de stad. Hij is uitgerust met achter een Shimano Nexus 7-traps versnellingsnaaf met rollerbrake en voor een Shimano-naaf met rollerbrake.

€599,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. BATAVUS Quip Extra Cargo

De Quip Extra Cargo is dé nieuwe trendy en multifunctionele stadsfiets. Geen last is hem te zwaar met zijn verstelbare bagagedragers. Hij is stoer, stabiel, veilig en enorm praktisch. Door het unieke nummer in het frame vind je je fiets altijd makkelijk weer terug en maak je het fietsendieven wel heel lastig.

€899,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Vogue Mestengo

De Vogue Mestengo is een stevige, betrouwbare en betaalbare e-bike met een middenmotor. De middenmotor zorgt voor directe trapondersteuning bij een rotatie, en tevens is deze motor eenvoudig te onderhouden. Het aluminium frame is stevig en tegelijk licht in gewicht. De Shimano 8 speed versnellingen geeft je voldoende mogelijkheden om te schakelen in je ondersteuning tijdens het fietsen. Dankzij een verende zadelpen en voorvork geniet je ook op moeilijk begaanbare wegen van het beste rijcomfort.

€2.049,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.