Relegs: oplossing voor onrustige benen geboren uit eigen frustratie

0

ADVERTORIAL

Last van onrustige benen? Je bent niet de enige. Casper, arts en zelf ook RLS patiënt kwam tot de volgende oplossing.

Een oplossing met direct effect in iedere situatie, zonder bijwerkingen

Relegs, oplossing voor onrustige benen

Casper, bedenker van Relegs, arts en zelf RLS patiënt, was er klaar mee. Op onhandige momenten, vooral ’s avonds bij het slapen gaan, kreeg hij last van een vervelend onrustig gevoel in zijn benen. Het hinderde hem niet alleen in zijn slaap, maar ook in situaties waar je geacht wordt stil te zitten zoals in een vliegtuig, theater of bioscoop. Als arts kent hij de bestaande behandelmethodes. Verandering van levensstijl gaf geen verbetering en aan medicijnen kleven veel bezwaren. Daarbij zijn medicijnen niet goed toepasbaar voor elk RLS-moment.

Hij wilde een oplossing met direct effect in iedere situatie waarin RLS zich voordoet, zonder bijwerkingen! Zo is het idee voor Relegs ontstaan. Vanzelfsprekend is Casper de eerste geweest die Relegs heeft geprobeerd.

In de nacht hoef ik niet meer uit bed als ik last heb van rusteloze benen. Ik ga nu met mijn kinderen naar de bios zonder me zorgen te maken of ik halverwege de film de zaal zal moeten verlaten.”

Van patiënt naar uitvinder

Tijdens het skateboarden met z’n zoon kwam Casper in contact met Erik van der Heide. Als ruimtevaartingenieur was Erik meteen geïnteresseerd in de uitdaging van Casper. Een idee wordt alleen wat als deze werkelijkheid wordt, een ideaal partnerschap was geboren. Erik zorgde ervoor dat idee en techniek samenkwamen. Relegs werd een feit.

Relegs nu voor iedereen binnen handbereik

Toen de belangrijkste testfase en de klinische evaluatie succesvol waren afgerond en Relegs een CE gecertificeerd class IIA medical device werd met een ISO 13485 gecertificeerde kwaliteit managementsysteem, konden we onze oplossing aanbieden aan iedereen die last heeft van RLS.

Sinds januari 2021 hebben al meer dan 250 RLS patiënten verlichting van de klachten ervaren. 70 procent van onze gebruikers geeft aan veel voordeel te hebben van het gebruik. Het werkt dus helaas niet voor iedereen. Toch kan iedereen Relegs gewoon proberen. Mocht de behandeling niet het gewenste effect hebben, binnen 30 dagen kan het aankoopbedrag worden teruggevraagd.

Relegs, waar je ook bent

Relegs is in tegenstelling tot andere producten of medicijnen direct te gebruiken en is zo ontworpen dat het kan worden gebruikt in alle situaties waarbij RLS zich voordoet, waar en wanneer je maar wilt. Het platte ontwerp zorgt ervoor dat Relegs onder de kleding kan worden gebruikt zonder dat iemand in de omgeving het merkt of ziet.

Met Relegs:

  • Val je makkelijker in slaap en slaap je beter
  • Geniet je weer ongestoord van een avondje uit
  • Hou je in een vergadering je aandacht erbij
  • Reis je weer comfortabel in vliegtuig, bus of auto

Relegs is te bestellen via onze eigen webshop op relegs.com/shop

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.