Lifehacks voor fietsen: handdoek & fietsbroek

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple trucs die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer een hack van lezer Jack van Dijk: je fietsbroek snel droog krijgen. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Handdoek & fietsbroek

Handig deze leuke hack, ideaal als je op fietsvakantie bent bijvoorbeeld: Een fietsbroek met zeem droogt heel snel als je die in een handdoek legt. Vervolgens de handdoek oprollen en dan zo strak mogelijk opdraaien. Geldt eigenlijk voor alle gewassen kleding.

Die handdoek droog je dan weer lekker in het zonnetje als het meezit

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: broodclips & fietskleding

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.