Nieuw: Gazelle Bloom

0

Een 100 % praktische e-bike: de nieuwe Bloom van Gazelle. Het is namelijk een elektrische transporter, familiefiets en lifestyle bike ineen.

Van alle markten thuis

Het multifunctionele karakter is met name te danken aan de voor- en achterdrager met MIK-interface. Een kinderzitje, mand en krat zijn heel gemakkelijk en snel te bevestigen en ook weer los te koppelen. Handig want: in de praktijk blijkt dat heel wat ouders een tas of zak aan het stuur hangen, omdat daarvoor achter geen ruimte is als er al een kinderzitje op de bagagedrager is geplaatst. Voor een rugzak is evenmin plek, zeker niet als een kind in het zitje heeft plaatsgenomen. Een tas aan het stuur kan echter onveilige situaties veroorzaken en is dus ongewenst.

Handige MIK-interfaces

Het dragersysteem vooraan heeft een MIK-interface, achterop zit een MIK HD-interface. Daarmee zijn accessoires van een groot aantal merken te koppelen. Voor het vervoer van een kind is snel een zitje te bevestigen. En als de fietsrit naar de markt gaat, is de vernieuwde Bloom gemakkelijk om te turnen tot een transporter met mand of tas. Zonder accessoires is hij een moderne lifestyle bike.

Twee modellen

De Bloom C7 HMS (adviesprijs: 2499,- euro) is uitgerust met zeven versnellingen. De Shimano E5000-middenmotor (40 Nm) levert ruim voldoende ondersteuning voor met name gebruik in de stad. Het tweede model is de Bloom C380 HMS (adviesprijs: 2799,- euro). Deze heeft het traploze schakelsysteem van Enviolo en de krachtige E6100-middenmotor (60 Nm) van Shimano. Daarmee is deze e-bike zeer geschikt als stads- en transportfiets. Beide modellen hebben een accu laag op de onderbuis, brede banden en een rechtop-zit voor comfortabel rijgedrag. http://www.gazelle.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.